Diptyque Geschenkset Gezichtsverzorging

Geschenkset gezichtsverzorging van Diptyque met gezichtscrème Crème Essentielle 50 ml, geïnfuseerde gezichtsolie Huile infusée 30 ml en geïnfuseerd gezichtswater Eau infusée 150 ml.

Crème Essentielle pour le visage van Diptyque is een voedende, stimulerende en huidverjongende gezichtscrème. Deze luxueuze zachte crème voedt en doordrenkt de huid met vitamines en sporenelementen en is verrijkt met cactus- en vijgextract. Na het aanbrengen verandert deze rijke crème in een frisse textuur en maakt de huid glad met een fluweelzachte finish.

De iconische Huile infusée pour le visage van Diptyque is een geïnfuseerde droge olie voor het gezicht. Stralend, revitaliserend en gladmakend, de teint krijgt zijn natuurlijke uitstraling terug. Doordrenkt met extract van witte iris en rozenblaadjes, geeft deze luxueuze olie de huid al haar vitaliteit.

Eau Infusée pour le visage van Diptyque is een veelzijdig, multifunctioneel product. Boordevol vitamines, mineralen en vochtverzorgende ingrediënten. Op basis van een rozenhydrolaat, een infusie van waterkers die de huid laat stralen en een melange van negen planten en bloemen. Verfrissend en mild reinigend, vochtverzorgend en met het effect van een toner. De huid straalt!

 

157.00

Uitverkocht

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.