Diptyque Gezichtsmasker Infused Face Mask 50 ml

Het gezichtsmasker “Masque Infusé pour le visage” van Diptyque is doordrenkt met extracten van wilde viooltjes en hibiscus, heeft een zeer hydraterende werking en maakt de huid voller. Bovendien zorgt de frisse textuur ervoor dat de huid zacht en soepel aanvoelt.

Het bijhorende Bloom-in-Mask, gemaakt uit rozenblaadjes en kamille, maakt het heilzame ritueel compleet door de teint op te helderen door hun verlichtende en kalmerende eigenschappen vrij te geven. Als de energie van de huid opnieuw is hersteld wordt de teint weer fris en stralend.

Gebruik: Schep het geïnfuseerde masker op met het spateltje en verdeel een dikke laag over de pas gereinigde en gedroogde huid.Haal het Bloom-in-Mask uit het individuele zakje en bevochtig het voorzichtig met lauw water en leg op het gezicht, bovenop de laag van het masker. Druk zachtjes aan zodat het goed kleeft en laat 10 tot 15 min inwerken. Verwijder voorzichtig het Bloom-in-Mask door de randen af te pellen en reinig het gezicht grondig met warm water.

Inhoud: Geïnfuseerd gezichtsmasker 50 ml + 4 stuks Bloom-in-Mask

72.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.