Acqua di Parma LILY OF THE VALLEY EDP 100ml

Ontdek het nieuwe eau de parfum “Lily of the Valley” van Acqua di Parma, een artistieke combinatie van twee geursensaties: de levendige en krachtige geur van lelietje-van-dalen, versterkt door levendige en heldere citrustonen.
Een veld vol Lelietje-van-dalen, omgeven door het licht van de lente. Deze delicate bloem is de eerste die bloeit als de lente aanbreekt en de eerste die de vroege zonnestralen opvangt en haar krachtig geurende spoor vrijgeeft.

De geur van deze delicate bloem is opnieuw uitgevonden en gecombineerd met grapefruit, petit grain, een vleugje zwarte bes en Italiaanse bergamot om de geur een onverwachte en verslavende sensatie te geven. Een rijk en bloemig hart bloeit door de lelietje-van-dalennoot, gecreëerd dankzij 3 krachtige bloemen: jasmijn, magnolia en geranium. Ten slotte omringen de omhullende tonen van musk en cederhout de geur met een mooie en stralende sensualiteit om een ​​onvergetelijke ontdekking te creëren.

“Lily of the Valley” is een zonovergoten interpretatie van de tederheid van deze kleine en delicate bloem en de kracht van haar parfum.

210.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.