Cire Trudon ""Aphélie" edp 100ml

Het nieuwste Eau de Parfum “Aphélie” 100 ml van Cire Trudon onderscheidt zich op een unieke manier: als een aphelium – het orbitale punt waarop een hemellichaam het verst van de zon verwijderd is – licht ze op. Mysterieus, Aphélie is verbonden met de kosmos, onderworpen aan de wetten van aantrekking en maakt ze één met de natuur.

Ontdek de geursensatie “Aphélie”, een nieuwe vrouwelijkheid doordrenkt van natuur en romantiek, met geurtonen van rozenextract, groene klimop, zwarte bes, mos, sandelhout en tonkabonen.

Cire Trudon is ‘s werelds oudste kaarsenproducent. Sinds 1643 levert het Franse merk kaarsen aan kathedralen, de adel en historische figuren als Louis XIV en Napoleon Bonaparte. Een huis met een rijke geschiedenis.

Sinds een aantal jaar heeft Cire Trudon acht exclusieve parfums uitgebracht. De eerste editie is gecreëerd in 2017 en de meest recente zijn van het jaar 2019. De rijkelijke Trudon geuren zijn ontworpen in samenwerking met parfumeurs Antoine Lie, Yann Vasnier en Lyn Harris. Exclusieve nicheparfums voor gevorderden.

180.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.