Diptyque EDP Eau Rose 75ml - Limited Edition

Diptyque viert “de rozen” met de meest uitbundige bloemist, Maurice Harris. Voor de gelegenheid creëert het huis een collectie in beperkte oplage in het teken van fantasie, kleur en geur.

In het hart verenigt het nieuwe eau de parfum Eau Rose de meest ongewone akkoorden die van nature aanwezig zijn in roos: kamille, artisjok, lychee. En om het te illustreren, stelde Maurice Harris zich een boeket voor naar zijn beeld, gekruid met een vleugje waanzin. Een delicate bloem, of een sappige vrucht hier, een groene groente daar … Kamille, artisjok, lychee en roos werken samen in een plant met een overvloed aan grillige schoonheid.

De geur van roos, net een tikkeltje anders. Deze eau de parfumversie van Eau Rose onthult een heel ander gezicht van de bloem, meer gefacetteerd en uitbundiger. In deze compositie worden Damascena- en Centifolia-rozen in absoluut en in extract verwerkt om aan intensiteit te winnen. Aan dit duo is de essentie van Firad-roos toegevoegd met verrassende fruitige accenten van lychee, en onverwachte tonen maar van nature aanwezig in de roos: kamille met honingachtige accenten en vooral een uniek akkoord van groene groente: artisjok. Want “een goede roos ruikt altijd naar artisjok”, zeggen de parfumeurs. Een zijstap gedicteerd door de fantasie van de natuur voor een roos met een explosief en opwindend karakter.

Inhoud: 75ml

140.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.