Diptyque EDP Orpheon 75ml

Open de deur, je bent in het Orphéon … Om zijn 60ste verjaardag te vieren, heropent diptyque de deuren van een legendarische bar in de wijk Saint Germain. Het Maison nodigt u uit in de sfeer van het bruisende en artistieke Parijs van begin jaren 60 en roept uw ​​zintuigen en uw fantasie op om terug in de tijd te gaan.

Parijs, begin jaren 60. De wijk Saint Germain leeft op het ritme van slapeloze nachten in jazzclubs en artistieke ontmoetingen. We praten over de wereld, we dansen, we lachen in een warme sfeer, even bruisend als elegant … Orphéon was een van die bars vol vrolijk bruisen waar de drie oprichters van Diptyque elkaar graag ontmoetten, als buren. Een eerbetoon aan dit tijdperk van creatieve vriendschappen, Orphéon is vandaag zijn olfactorische portret. Een stilstaand beeld toen de tabakskrullen het poederachtige spoor van de oogschaduw kruisten en over het verweerde bos bleven hangen.

In het hart van de compositie vinden we de sfeer van deze onvergetelijke plek door de warmte van tonkaboon, de diepte van ceder en de levendigheid van jeneverbessen.

150.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.