Diptyque EDT Le Grand Tour "Venise" 3x 7,5ml

Om zijn 60-jarig jubileum te vieren, brengt Diptyque een nieuwe collectie uit die geïnspireerd is op een legendarische culturele reis, de Grand Tour.

Tweede etappe van de reis, Venetië. Reizigers verliefd op kunst en cultuur verbleven er meermaals. Een plaats die bekend is bij degenen die bekend zijn met de Serenissima is een eiland dat de bijnaam “de moestuin van Venetië” wordt genoemd. Voorzichtig meegesleurd door de wind van de lagune, groeit de natuur daar in overvloed. In de ochtend stijgt de geur van vochtige aarde op om zich te vermengen met de levendige, plantaardige tonen van groenten en kruiden. In de compositie roepen mandarijn, groene aromatische accenten van peper, basilicum en tomaat de geuren op van deze bewaarde momenten.

Venice Eau de Toilette wordt geleverd in een doos die bestaat uit drie flesjes van 7,5ml en een katoenen zakje geïllustreerd met een historisch tweeluikmotief. Waar je ook bent, de geuren herinneren aan de prachtige stad bij het meer bij zonsopgang, tussen levendigheid en delicatesse.

 

75.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.