Diptyque Haarparfum "Ilio" 30ml

Licht en delicaat, het “Ilio” parfum voor het haar laat een intens geurende sluier op het haar achter. Verrijkt met voedende en beschermende camelia-olie, is het een ideaal schoonheids- en geurritueel om af te koelen in de zomer.

“Ilio” van Diptyque neemt je mee naar de kust waar de rotsen duiken in de golven gestreeld door de zon. De zee strekt zich uit zover het oog reikt en versmelt met de lucht … Voor de oprichters van het Maison was de Middellandse Zee het “landschap van de ziel”. In de zomer kwamen ze er om hun batterijen op te laden, midden in de ongerepte natuur. Ilio brengt een eerbetoon aan dit mediterrane land dat baadt in licht en geuren. In het hart van de compositie een atypische vrucht met frisse en sappige tonen: de cactusvijg. Bergamot onderstreept zijn levendigheid, terwijl jasmijn zijn groene facetten nuanceert met een delicate bloemige noot. Als finishing touch rondt de iris het akkoord af met een verstilde zachtheid.

Om de zomer te vieren, neemt Diptyque ons mee naar het hart van de mediterrane natuur. Dit land van geuren en kleuren met ongerepte schoonheid heeft het huis altijd geïnspireerd. De geur van stekelige peren aan de rand van een baai, de geuren van lavendel en citroengras op een terras bij zonsondergang… Ruiken is vertrekken. Ga er even tussenuit met een collectie zomerse essentials: huid- en haargeuren, muggenspray en kaarsen doordrenkt met planten uit het Middellandse Zeegebied.

De kunstenaar Matthieu Cossé illustreerde het iconische ovaal van de fles van deze limited edition. Een creatie met kleurrijke eenvoud die in de zomer de authenticiteit van de natuur viert.

45.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.