Heeley EDP Cardinal 100ml

Een tijdloze geur opgebouwd rond de traditionele wierooktonen van labdanum, ciste, wierook en mirre. Een lucht van lichtheid en puurheid wordt uitgebeeld door een vleugje fris, schoon linnengoed. De associatie van grijze amber, patchouli en vetiver verleent dit parfum mystiek en een zeldzame en eigentijdse elegantie.

De geurnoten van het parfum zijn wit linnen, oleander, zwarte peper, labdanum, wierook, mirre, vetiver, ambergris en patchouli.

De ontwerper, James Heeley, geïnspireerd door de elementen van de natuur, ging geleidelijk spontaan en organisch over naar de wereld van parfum. Het was in Frankrijk, door zijn creatieve werk dat de jonge Engelsman de manier ontdekte waarop parfums en geurnoten zijn samengesteld. Tegenwoordig krijgt de collectie vorm volgens de evolutie van zijn autodidactische werk, met respect voor de traditionele kunst van de Franse parfumerie. De knowhow van James Heeley is te vinden in de details en consistentie: de creatie van het parfum, de graphics, de doos. In Europa is Heeley nu een van de weinige luxe parfumhuizen die door de oprichter worden gerund. Deze onafhankelijkheid is een garantie voor creatieve vrijheid.

130.00

Uitverkocht

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.