Heeley EDP Chypre 21 100ml

Een ode aan Parijse chic. Vanaf het begin van de 20e eeuw wordt het chypre-akkoord ongetwijfeld beschouwd als het typische Franse parfum. Cyprus 21 is echter een creatie voor de 21ste eeuw waarbij de belangrijkste ingrediënten van een klassieke chypre: bergamot, roos, patchouli, sandelhout en eikenmos zijn herwerkt om een ​​eigentijdse, unisex geur te creëren. De geur laat een heerlijk, ietwat nostalgisch spoor achter met een vleugje Parijse chic die bekend zou zijn geweest bij mensen als Jackie Onassis, Grace Kelly en natuurlijk de hertog en hertogin van Windsor.

De geurnoten van het parfum zijn Italiaanse bergamot, rozemarijn, petitgrain, neroli, Bulgaarse roos, saffraan, muskus, eiken mos, patchouli en sandelhout.

De ontwerper, James Heeley, geïnspireerd door de elementen van de natuur, ging geleidelijk spontaan en organisch over naar de wereld van parfum. Het was in Frankrijk, door zijn creatieve werk dat de jonge Engelsman de manier ontdekte waarop parfums en geurnoten zijn samengesteld. Tegenwoordig krijgt de collectie vorm volgens de evolutie van zijn autodidactische werk, met respect voor de traditionele kunst van de Franse parfumerie. De knowhow van James Heeley is te vinden in de details en consistentie: de creatie van het parfum, de graphics, de doos. In Europa is Heeley nu een van de weinige luxe parfumhuizen die door de oprichter worden gerund. Deze onafhankelijkheid is een garantie voor creatieve vrijheid.

130.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.