Heeley EDP Esprit du Tigre 100ml

Geïnspireerd door een oude Chinese remedie van kamfer, munt en kruiden, bevat deze geur een rustgevende energie. De zuivere toptonen van wintergroen, kamfer en pepermunt verdampen om de onderliggende kruiden en houtachtige tonen van kruidnagel, kardemom, kaneel, peper en vetiver te onthullen.

De geurnoten van het parfum zijn kamfer, pepermunt, groene munt, wintergroen, kardemom, kruidnagel, zwarte peper, vetiver en kaneel.

De ontwerper, James Heeley, geïnspireerd door de elementen van de natuur, ging geleidelijk spontaan en organisch over naar de wereld van parfum. Het was in Frankrijk, door zijn creatieve werk dat de jonge Engelsman de manier ontdekte waarop parfums en geurnoten zijn samengesteld. Tegenwoordig krijgt de collectie vorm volgens de evolutie van zijn autodidactische werk, met respect voor de traditionele kunst van de Franse parfumerie. De knowhow van James Heeley is te vinden in de details en consistentie: de creatie van het parfum, de graphics, de doos. In Europa is Heeley nu een van de weinige luxe parfumhuizen die door de oprichter worden gerund. Deze onafhankelijkheid is een garantie voor creatieve vrijheid.

130.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.