Heeley EDP Hippie Rose 100ml

De rijzende zon van een nieuwe, zorgeloze dag. Een warme wind die door de Californische woestijn filtert. De geparfumeerde lucht van een Himalaya-tempel. Golven van lang, glanzend haar flikkeren over stof en zand en een zachte, gebruinde huid. Vrijheid is niet ver. Tegen een roze hemel van schemering dromen we van liefde en vrede en betere dagen.

De geurnoten van het parfum zijn Italian bergamot, groen mos, Bulgaarse roos, patchouli, wierook, amber, vetiver en muskus.

De ontwerper, James Heeley, geïnspireerd door de elementen van de natuur, ging geleidelijk spontaan en organisch over naar de wereld van parfum. Het was in Frankrijk, door zijn creatieve werk dat de jonge Engelsman de manier ontdekte waarop parfums en geurnoten zijn samengesteld. Tegenwoordig krijgt de collectie vorm volgens de evolutie van zijn autodidactische werk, met respect voor de traditionele kunst van de Franse parfumerie. De knowhow van James Heeley is te vinden in de details en consistentie: de creatie van het parfum, de graphics, de doos. In Europa is Heeley nu een van de weinige luxe parfumhuizen die door de oprichter worden gerund. Deze onafhankelijkheid is een garantie voor creatieve vrijheid.

130.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.