Heeley EDP Oranges & Lemons, say the bells of St Clement's 100ml

Een traditionele Eau de Cologne vertaald in een chique, eigentijds, fris, Engels Eau de Parfum waarvan de naam is ontleend aan het rijm ‘Oranges and Lemons’ (circa 1740) dat verwijst naar kerkklokken in of nabij de City of London. Sinaasappelen, citroenen, bergamot en neroli worden gecombineerd met tonen van Earl Grey-thee en vetiver om een ​​nieuwe Engelse klassieker te creëren.

De geurnoten van het parfum zijn sinaasappel, citroen, bergamot, mandarijn, neroli, petitgrain, Earl Grey tea, ylang-ylang en vetiver.

De ontwerper, James Heeley, geïnspireerd door de elementen van de natuur, ging geleidelijk spontaan en organisch over naar de wereld van parfum. Het was in Frankrijk, door zijn creatieve werk dat de jonge Engelsman de manier ontdekte waarop parfums en geurnoten zijn samengesteld. Tegenwoordig krijgt de collectie vorm volgens de evolutie van zijn autodidactische werk, met respect voor de traditionele kunst van de Franse parfumerie. De knowhow van James Heeley is te vinden in de details en consistentie: de creatie van het parfum, de graphics, de doos. In Europa is Heeley nu een van de weinige luxe parfumhuizen die door de oprichter worden gerund. Deze onafhankelijkheid is een garantie voor creatieve vrijheid.

130.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.