Le Galion EDP 222 100ml

Een flesje geur gevonden in de archieven van Le Galion. Een niet ondertekende vergeten creatie uit 1930-1935. Een nieuwe pagina in de geschiedenis van het Huis van Le Galion opent met een brug tussen het verleden en de toekomst. Een herinterpretatie van deze verloren gegane formule – waarbij een mysterieuze en sensuele geurcreatie ontstaat die is opgebouwd rond een amber-oriëntaals akkoord. 222 heeft een verrassend zachte opening met zijn mix van violette bloemen en licht zoet hout uit de Kasjmir. Het contrast in deze geur komt van de antieke mix van aromatische balsamico, mirre en styrax, in contrast met moderne slierten witte muskus. Zoete balsamico-tonen strekken zich uit tot aan de finish, waardoor de drager de traditionele subtiliteit van sandelhout en de verfijning van leer kan ontdekken.

Een heruitgave van de collectie van uitzonderlijke parfums uit de 20ste eeuw, met respect voor de authentieke formules van toen. Le Galion neemt onze reukzin mee op een bijzondere reis, een moment van ontspanning en geluk.

De uitzonderlijke geuren, de troefkaart van het merk 30 jaar geleden, zijn opnieuw verkrijgbaar. Unieke, hoogstaande creaties onder de vlag van elegantie en uitmuntendheid. De parfums zijn ontworpen met dezelfde zorg en vakkennis door een kleine parfumeur in Grasse. Zij werken met natuurlijke grondstoffen en produceren slechts kleine hoeveelheden, zodat ze de rijkelijke formules opnieuw kunnen creëren. Het glas voor de flesjes wordt gemaakt in het Italiaanse Murano.

180.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.