Le Galion EDP Iris 100ml

In 1937 verhuisde de modeontwerper Cristobal Balenciaga naar Parijs. In hetzelfde jaar presenteerde Jacques Fath zijn eerste collectie aan het publiek en werd de eerste “Carré” Hermès gelanceerd. Voor het eerst verschijnt het vrouwenblad “Marie -Claire”. De Franse actrice Arletty en Ginger Rogers werden schoonheidsambassadeurs. Amelia Earhart vloog solo de wereld rond en verdween toen op mysterieuze wijze boven de Stille Oceaan. De Trocadero werd gebouwd voor de universele expositie in Parijs. In hetzelfde jaar lanceerde Paul Vacher zijn eerste enkele bloemgeur: Iris. Een ode aan de delicate en subtiele bloem, op een zeer elegante manier nagebouwd vanuit de originele formule; een interpretatie van de essentie van de Art Deco-periode. Iris, koningin van de poederachtige tonen, onderscheidt zich evenzeer door toptonen van groene mimosa uit het zuiden van Frankrijk en ambrettezaad. Koninklijke lelie en roos worden op magische wijze gecombineerd met de poederachtige iris om de atlasceder en oosterse amber te verwarmen. Een geur die Franse chic belichaamt met een natuurlijke elegantie.

Een heruitgave van de collectie van uitzonderlijke parfums uit de 20ste eeuw, met respect voor de authentieke formules van toen. Le Galion neemt onze reukzin mee op een bijzondere reis, een moment van ontspanning en geluk.

De uitzonderlijke geuren, de troefkaart van het merk 30 jaar geleden, zijn opnieuw verkrijgbaar. Unieke, hoogstaande creaties onder de vlag van elegantie en uitmuntendheid. De parfums zijn ontworpen met dezelfde zorg en vakkennis door een kleine parfumeur in Grasse. Zij werken met natuurlijke grondstoffen en produceren slechts kleine hoeveelheden, zodat ze de rijkelijke formules opnieuw kunnen creëren. Het glas voor de flesjes wordt gemaakt in het Italiaanse Murano.

180.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.