Le Galion EDP L'Ame Perdue 100ml

Er wordt gezegd dat dit een van de mooiste bloemen is die nooit heeft bestaan. Exotisch, vreemd en toch zo vertrouwd. Er wordt gezegd dat het meer waard is dan al het goud waarvan koningen hun paleizen kunnen sieren. Meer dan alle liefde die mannen in hun hart kunnen leggen. De meest fantastische mythen en legendes waren verweven met haar schoonheid. Voor haar verdeelden oorlogen mannen. Er wordt gezegd dat het op een dag, in de roerige jaren twintig, het hart van een jonge parfumeur zo diep markeerde dat hij zijn eerste geur wilde samenstellen. Maar zijn parfum vervaagt in een etherische adem; ongrijpbaar, flauwgevallen als het bloeide. Hij kon zichzelf er niet toe brengen deze schoonheid te laten ontsnappen, draaiend tussen zijn vingers en door zijn hart. Hij vergat alles, dacht alleen aan zichzelf, ging door deze tuin waar de verloren zielen bloeien. In de lijn van zijn geschiedenis viert Le Galion de vrouw nogmaals en voegt een nieuw hoofdstuk toe aan zijn geschiedenis. Ode aan bloemen, subtiele alliantie van moderniteit en geweldige klassieke parfumerie, Rodrigo Flores-Roux tekent een rijke en bloeiende geur. Een geweldige bloemige geur, naar de naam van het eerste parfum gecreëerd door Paul Vacher, dat resoneert als een nieuw tijdperk voor het huis Le Galion. Dat van durf en verovering.

Een heruitgave van de collectie van uitzonderlijke parfums uit de 20ste eeuw, met respect voor de authentieke formules van toen. Le Galion neemt onze reukzin mee op een bijzondere reis, een moment van ontspanning en geluk.

De uitzonderlijke geuren, de troefkaart van het merk 30 jaar geleden, zijn opnieuw verkrijgbaar. Unieke, hoogstaande creaties onder de vlag van elegantie en uitmuntendheid. De parfums zijn ontworpen met dezelfde zorg en vakkennis door een kleine parfumeur in Grasse. Zij werken met natuurlijke grondstoffen en produceren slechts kleine hoeveelheden, zodat ze de rijkelijke formules opnieuw kunnen creëren. Het glas voor de flesjes wordt gemaakt in het Italiaanse Murano.

180.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.