Le Galion EDP Snob 100ml

In de jaren vijftig toonden modefoto’s vrouwen met een koude, harde kant, vaag hooghartig en niet te zeggen … snobistisch. Meestal werden de modellen getoond met een skyline van Manhattan of de top van de Eiffeltoren met lege uitdrukkingen. De omvang van de New Look gaf hen een bepaalde houding. Dit is de tijd van dubbele sets, parels en hoge hakken. De films van die tijd weerspiegelden ook deze luxe houding – ‘Breakfast at Tiffany’s’, ‘High Society’, ‘The Barefoot Contessa’ en ‘How to Marry a Millionaire? ”. Als weerspiegeling van de tijd creëerde Paul Vacher “Snob”, met zijn fruitige, kruidige bloemenboeket. Weelderig en met een grote persoonlijkheid, het is een geur voor alle trendy vrouwen, perfect voor feesten en bijeenkomsten. Snob heeft een bloemenboeket van witte bloemen, gecombineerd met roos, voor een sensueel effect. Specerijen zoals Iraanse saffraan brengen een warmte die wordt gesublimeerd door kostbare houtsoorten: Australisch sandelhout en Virginiaanse ceder, omgeven door witte musk.

Een heruitgave van de collectie van uitzonderlijke parfums uit de 20ste eeuw, met respect voor de authentieke formules van toen. Le Galion neemt onze reukzin mee op een bijzondere reis, een moment van ontspanning en geluk.

De uitzonderlijke geuren, de troefkaart van het merk 30 jaar geleden, zijn opnieuw verkrijgbaar. Unieke, hoogstaande creaties onder de vlag van elegantie en uitmuntendheid. De parfums zijn ontworpen met dezelfde zorg en vakkennis door een kleine parfumeur in Grasse. Zij werken met natuurlijke grondstoffen en produceren slechts kleine hoeveelheden, zodat ze de rijkelijke formules opnieuw kunnen creëren. Het glas voor de flesjes wordt gemaakt in het Italiaanse Murano.

180.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.