Le Galion EDP Sortilege 100ml

De iconische geur van het House Le Galion en het kenmerkende parfum van de beroemde Stork Jazz Club in New York in de jaren dertig, Sortilège keert vandaag terug in een compositie die trouw is aan haar oorsprong. Een bloemige aldehyde-compositie, een totaal verleidelijke geur vol geschiedenis. Sortilège, vertoont een intens en betoverend dampspoor van bloemenaldehyde, beginnend met een zachte mix van witte bloemen en ylang-ylang uit Madagaskar. De explosie van het bloemenboeket onthult Egyptische jasmijn en delicate tonen van mimosa, ondersteund door narcis. Turkse roos is het kloppende hart, samen met Iris en leidend naar Indonesisch sandelhout en vetiver op een achtergrond van dierlijk en amber – een intense, mythische geur. Sortilège heeft een uitgebalanceerd boeket van perfecte elegantie: vrouwelijk, verfijnd en gedistingeerd – de geur van een mysterieuze en zelfverzekerde vrouw. Intens, elegant en sensueel, het vertoont de perfecte alchemie tussen parfum en huid.

Een heruitgave van de collectie van uitzonderlijke parfums uit de 20ste eeuw, met respect voor de authentieke formules van toen. Le Galion neemt onze reukzin mee op een bijzondere reis, een moment van ontspanning en geluk.

De uitzonderlijke geuren, de troefkaart van het merk 30 jaar geleden, zijn opnieuw verkrijgbaar. Unieke, hoogstaande creaties onder de vlag van elegantie en uitmuntendheid. De parfums zijn ontworpen met dezelfde zorg en vakkennis door een kleine parfumeur in Grasse. Zij werken met natuurlijke grondstoffen en produceren slechts kleine hoeveelheden, zodat ze de rijkelijke formules opnieuw kunnen creëren. Het glas voor de flesjes wordt gemaakt in het Italiaanse Murano.

180.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.