Le Galion EDP Tubéreuse 100ml

Le Galion lanceerde Tubéreuse, een meest betoverende creatie, in 1937, geïnspireerd op een oude formule als eerbetoon aan Paul Vachers persoonlijke smaak voor geuren met één bloem. De productie was belangrijk voor hem als parfumeur, om zowel de kwaliteit als zijn eigen mentale en creatieve behendigheid te behouden. De tuberoosbloem verspreidt zijn geur opnieuw in deze ultravrouwelijke geur; sensueel en melodieus. Een wulpse en bedwelmende geur. Tubéreuse heeft een sprankelende start, opening met groene galbanum en mandarijn. De kruiden groeien en worden dan gevolgd door knapperig fruit, framboos en peer. Ten slotte resoneren ceder en amber op een achtergrond van muskus en cyprus.

Een heruitgave van de collectie van uitzonderlijke parfums uit de 20ste eeuw, met respect voor de authentieke formules van toen. Le Galion neemt onze reukzin mee op een bijzondere reis, een moment van ontspanning en geluk.

De uitzonderlijke geuren, de troefkaart van het merk 30 jaar geleden, zijn opnieuw verkrijgbaar. Unieke, hoogstaande creaties onder de vlag van elegantie en uitmuntendheid. De parfums zijn ontworpen met dezelfde zorg en vakkennis door een kleine parfumeur in Grasse. Zij werken met natuurlijke grondstoffen en produceren slechts kleine hoeveelheden, zodat ze de rijkelijke formules opnieuw kunnen creëren. Het glas voor de flesjes wordt gemaakt in het Italiaanse Murano.

180.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.