Le Galion EDP Vetyver 100ml

In 1968, midden in de seksuele revolutie, creëerde Paul Vacher de iconische geur Vetyver. Vetyver of “mannelijke bloemen”. Volgens de lanceringscampagne van de geur destijds ging het parfumhuis helemaal naar het Indiase continent om de bloemen te kopen, ze worden Vetiver genoemd. De geur was gespierd en muskusachtig. Fris, droog en pittig. Le Galion is er trots op Vetyver vandaag opnieuw te lanceren, gebaseerd op de originele formule. Een uitgesproken aromatische geur, opening met citrustonen van kruidige bergamot, Italiaanse mandarijn, nootmuskaat en koriander, het ontwikkelt een aromatisch hart rond scharlei, lavendel, petitgrain, dragon en verbena, en eindigt met een intense nasleep van vetiver, sandelhout, tonkaboon en musk.

Een heruitgave van de collectie van uitzonderlijke parfums uit de 20ste eeuw, met respect voor de authentieke formules van toen. Le Galion neemt onze reukzin mee op een bijzondere reis, een moment van ontspanning en geluk.

De uitzonderlijke geuren, de troefkaart van het merk 30 jaar geleden, zijn opnieuw verkrijgbaar. Unieke, hoogstaande creaties onder de vlag van elegantie en uitmuntendheid. De parfums zijn ontworpen met dezelfde zorg en vakkennis door een kleine parfumeur in Grasse. Zij werken met natuurlijke grondstoffen en produceren slechts kleine hoeveelheden, zodat ze de rijkelijke formules opnieuw kunnen creëren. Het glas voor de flesjes wordt gemaakt in het Italiaanse Murano.

180.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.