Le Galion EDP Whip 100ml

1953: Koningin Elizabeth II werd op 27-jarige leeftijd tot koningin gekroond, terwijl New York de opening van het Guggenheim Museum vierde en Audrey Hepburn de hoofdrol speelde in “Roman Holiday”. Le Galion lanceerde Whip, een frisse en jonge geur, vooral verfrissend in de zomer. Oorspronkelijk gemaakt voor mannen, grepen vrouwen het ook snel vast. Een terugkeer naar zijn oorsprong; naar frisheid, toon en onderscheid voor deze tijdloze Cologne geur; een geur die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Hoewel Whip in het gebied van klassieke frisse en citrusgeuren een zekere moderniteit uitstraalt, opent het op een zeer citrusachtige toon, gecreëerd door het huwelijk van citroenen uit Verdelli en Calabrische bergamot. Dragon, lavendel en kardemom zorgen voor de aromatische tonen. Het hart van de geur is opgebouwd rond bloemige noten zoals jasmijn, violet en een vleugje iris, allemaal geaccentueerd door de krachtige houtachtige tonen van galbanum. De achtergrond is verzacht en opgewarmd met bedwelmende tonen van eikenmos, patchouli en vetiver grasolie. Leernoten geven deze geur zijn enorme persoonlijkheid.

Een heruitgave van de collectie van uitzonderlijke parfums uit de 20ste eeuw, met respect voor de authentieke formules van toen. Le Galion neemt onze reukzin mee op een bijzondere reis, een moment van ontspanning en geluk.

De uitzonderlijke geuren, de troefkaart van het merk 30 jaar geleden, zijn opnieuw verkrijgbaar. Unieke, hoogstaande creaties onder de vlag van elegantie en uitmuntendheid. De parfums zijn ontworpen met dezelfde zorg en vakkennis door een kleine parfumeur in Grasse. Zij werken met natuurlijke grondstoffen en produceren slechts kleine hoeveelheden, zodat ze de rijkelijke formules opnieuw kunnen creëren. Het glas voor de flesjes wordt gemaakt in het Italiaanse Murano.

180.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.