Cire Trudon Bougie CIRE Beeswax Absolute 270gr

De geurkaars “Cire” Beeswax Absolute van Cire Trudon is een luxe kaars met een uniek parfum van honing en bergamot vermengt met geurnoten van kaneel, sandelhout, musk en vanille. De kaars is vervaardigd van natuurlijke bijenwas, bijen zijn altijd de kern geweest in de geschiedenis van Cire Trudon. Sinds de 17e eeuw is het motto van Cire Trudon “Deo regique laborant’, wat betekent: zij (de bijen) werken voor God en de koning. Sinds 2019 steunt Cire Trudon het Orne Dark Bee Conservatorium met 4 procent van de verkoop van de kaarsen. Deze geurkaars wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking.

De luxueuze geurkaars heeft een gewicht van 270gr, een diameter van 9 cm, een hoogte van 10,5 cm en gaat tot 60 branduren mee.

Claude Trudon arriveerde in 1643 in Parijs om een kruidenierswinkel te beginnen aan de Rue Saint-Honoré. Hij voorzag zijn klanten ook van kaarsen om hun huis en de parochie te verlichten. Zijn zoon Jacques zette de zaak voort en werd in 1687 een graag geziene gast aan het hof van Versailles als apotheker van koningin Marie-Thérèse. Het huis Trudon werd in de 18e eeuw was-leverancier van het Franse hof en alle belangrijke kerken. Het overleefde zelfs de Franse revolutie en Napoleon. Cire Trudon zette het ambacht ononderbroken voort tot op de dag van vandaag en werd zo de oudste en meest prestigieuze was-producent ter wereld. De geparfumeerde kaarsen zijn van een ongeëvenaarde kwaliteit en schoonheid. Door verrassende samenwerkingen met vooraanstaande ontwerpers blijft het eeuwenoude merk zich steeds vernieuwen.

90.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.