Cire Trudon Bougie JOSEPHINE 270gr

De geurkaars “Joséphine” van Cire Trudon heeft zich laten inspireren door keizerin Joséphine en haar voorliefde voor haar prachtige tuin. De geur is een combinatie van bergamot, limoen, rozen, jasmijn en iris.

Het gedempte licht van de dageraad glijdt door de bloembedden. Tussen de rozen, jasmijn, camelia’s en irissen sluipt een fijne schaduw. Met haar delicate groene duim wekt ze de oogverblindende geuren van een tuin met een keizerlijke bestemming op.

De luxueuze geurkaars is vervaardigd van natuurlijke was, heeft een gewicht van 270gr, een diameter van 9 cm, een hoogte van 10,5 cm en gaat tot 60 branduren mee.

Claude Trudon arriveerde in 1643 in Parijs om een kruidenierswinkel te beginnen aan de Rue Saint-Honoré. Hij voorzag zijn klanten ook van kaarsen om hun huis en de parochie te verlichten. Zijn zoon Jacques zette de zaak voort en werd in 1687 een graag geziene gast aan het hof van Versailles als apotheker van koningin Marie-Thérèse. Het huis Trudon werd in de 18e eeuw was-leverancier van het Franse hof en alle belangrijke kerken. Het overleefde zelfs de Franse revolutie en Napoleon. Cire Trudon zette het ambacht ononderbroken voort tot op de dag van vandaag en werd zo de oudste en meest prestigieuze was-producent ter wereld. De geparfumeerde kaarsen zijn van een ongeëvenaarde kwaliteit en schoonheid. Door verrassende samenwerkingen met vooraanstaande ontwerpers blijft het eeuwenoude merk zich steeds vernieuwen.

80.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.