Cire Trudon Kerstkaars "Fir" 270gr

Trudon nodigt Versailles en de Zonnekoning uit voor een gouden kerst.
Een magische geest vol weelde en humor heerst over de 5 geurkaarsen van de collectie.

Ontdek “Fir”, een gelimiteerde kersteditie, haal de geur van kerst in huis…

Sinds onheuglijke tijden is Kerstmis een heilig moment, een feest om te onthouden en te verzamelen. De geurkaars Fir, de perfecte uitdrukking van Kerstmis, draagt de religieuze en plantaardige betekenis van de boom. De groene en houtachtige tonen van de kaars vertegenwoordigen verder de geboorte van Christus: hints van mirre en wierook geven diepte aan de hoofdtonen van het parfum – Siberische den en dennenboom. De geurkaars van spar verwelkomt de reukkracht en de essentie van de kerstboom.

De luxueuze limited edition geurkaars heeft een gewicht van 270gr, een diameter van 9 cm, een hoogte van 10,5 cm en gaat tot 60 branduren mee.

Claude Trudon arriveerde in 1643 in Parijs om een kruidenierswinkel te beginnen aan de Rue Saint-Honoré. Hij voorzag zijn klanten ook van kaarsen om hun huis en de parochie te verlichten. Zijn zoon Jacques zette de zaak voort en werd in 1687 een graag geziene gast aan het hof van Versailles als apotheker van koningin Marie-Thérèse. Het huis Trudon werd in de 18e eeuw was-leverancier van het Franse hof en alle belangrijke kerken. Het overleefde zelfs de Franse revolutie en Napoleon. Cire Trudon zette het ambacht ononderbroken voort tot op de dag van vandaag en werd zo de oudste en meest prestigieuze was-producent ter wereld. De geparfumeerde kaarsen zijn van een ongeëvenaarde kwaliteit en schoonheid. Door verrassende samenwerkingen met vooraanstaande ontwerpers blijft het eeuwenoude merk zich steeds vernieuwen.

90.00

Uitverkocht

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.