Cire Trudon Kerstkaars "Gloria" 270gr

Trudon nodigt Versailles en de Zonnekoning uit voor een gouden kerst.
Een magische geest vol weelde en humor heerst over de 5 geurkaarsen van de collectie.

Ontdek “Gloria”, een gelimiteerde kersteditie, met brandhout en kruidige tonen…

Trudon verwelkomt hier kerstliederen en kinderkoren. De geurkaars Gloria viert dit lichtgevende momentum en verwarmt de kamer met de geur van brandhout – samengesteld uit noten van Indonesische patchouli, Haïtiaanse vetiver en cederhout. Eromheen gewikkeld zijn kruidige tonen van kaneel, kruidnagel en nootmuskaat, en een vleugje citrus (Italiaanse citroen en sinaasappel uit Brazilië).

De luxueuze limited edition geurkaars heeft een gewicht van 270gr, een diameter van 9 cm, een hoogte van 10,5 cm en gaat tot 60 branduren mee.

Claude Trudon arriveerde in 1643 in Parijs om een kruidenierswinkel te beginnen aan de Rue Saint-Honoré. Hij voorzag zijn klanten ook van kaarsen om hun huis en de parochie te verlichten. Zijn zoon Jacques zette de zaak voort en werd in 1687 een graag geziene gast aan het hof van Versailles als apotheker van koningin Marie-Thérèse. Het huis Trudon werd in de 18e eeuw was-leverancier van het Franse hof en alle belangrijke kerken. Het overleefde zelfs de Franse revolutie en Napoleon. Cire Trudon zette het ambacht ononderbroken voort tot op de dag van vandaag en werd zo de oudste en meest prestigieuze was-producent ter wereld. De geparfumeerde kaarsen zijn van een ongeëvenaarde kwaliteit en schoonheid. Door verrassende samenwerkingen met vooraanstaande ontwerpers blijft het eeuwenoude merk zich steeds vernieuwen.

90.00

Uitverkocht

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.