Cire Trudon x Balmain Geurkaars 270g Limited Edition

Olivier Rousteing, Balmain’s creative director, is al lang groot fan van Trudon kaarsen. Ernesto is favoriet, zowel thuis als in zijn studio, en ook in de flagship store aan rue St. Honoré heeft deze krachtige geur een prominente plek. Als resultaat van deze bijzondere connectie tussen twee Parijse huizen is de Balmain x Trudon kaars ontstaan. Een uniek partnership. Het glas en het parfum zijn een exacte weerspiegeling van de karakteristieke savoir-faire en stijl van zowel Balmain als Trudon.

Het opvallende ontwerp van het glas, geïnspireerd op het door Balmaingeadopteerde icoon de marinière, combineert diens horizontale strepen met de signature kleuren van het label: goud en zwart. Op het transparante glas worden eerst – met de hand – lijnen van gold leaf aangebracht, daarna volgt de zwarte lak. Met als markant effect ontelbare haarscheurtjes, het bewijs dat iedere kaars uniek is.

Emilie Bouge, neus bij Maison Robertet, gaf Trudon’s iconische geur Ernesto een bloemige, vrouwelijke twist: de oorspronkelijke leerachtige geur met ceder, gunpowder en sigaarnoten met een verfijnde, mysterieuze toevoeging van zwarte roos.

Als ode aan de couture historie van Balmain is het Trudon embleem in goudfolie gedrukt op zwart fluweel voordat het op het glas wordt aangebracht. De kenmerkende logo’s van beide huizen decoreren, in goudfoliedruk uiteraard, de boven- en zijkanten van de luxe zwarte verpakking.

 

110.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.