Diptyque Geurkaars Le Grand Tour "Paris" 190g

Om zijn 60-jarig jubileum te vieren, brengt Diptyque een nieuwe collectie uit die geïnspireerd is op een legendarische culturele reis, de Grand Tour. De wortels van Diptyque weerspiegelen deze traditie, want vanaf het begin hebben de oprichters van het huis zich laten inspireren door wat ze tijdens hun reizen ontdekken. Diptyque brengt de geest van de Grand Tour weer tot leven met een exclusieve collectie waarin elke creatie een etappe vertelt in een reis die Europa, Azië en het Oosten doorkruist…

Eerste stop op de reis, Parijs op de linkeroever, waar het allemaal begon voor Diptyque.

Het wordt geïllustreerd in een kaars die wordt voorgesteld als een Parijse promenade: je loopt langs de Seine over de kades met wilgen en kastanjebomen, steekt de antiekwinkels over voordat je jezelf verliest in de pagina’s met boeken die gevonden zijn bij tweedehands boekhandels… In het hart van de compositie zitten tonen van mirre, gewaxt hout, kruidige vanille-accenten en toetsen van oude boeken en straatstenen die de Parijse sfeer oproepen waar kunst en geschiedenis elkaar ontmoeten.

De kaars wordt geleverd met een uitgesneden zwart houten deksel, geïnspireerd op het ontwerp van oude tweekleurige kaarsendisplays. Op het etiket symboliseert een windroos het startpunt van deze Diptyque Grand Tour. Het is geïnspireerd op de kompasroos die is gegraveerd op de esplanade van de Notre Dame de Paris, die kilometer nul markeert van waaruit alle wegen in Frankrijk beginnen.

De bougie classique van 190 gram heeft een 60-tal branduren.

80.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.