Fornasetti Geurkaars Losanghe 300gr

De “Losanghe” geurkaars bevat de signature geur van Fornasetti ‘Otto’. De kenmerkende geur is verfijnd en uniek, een geur die tijd, seizoen, geslacht en grenzen overstijgt. ‘Otto’ is warm en verfijnd met  aromatische Mediterrane kruiden die eens groeiden op het landgoed van de Fornasetti’s in Milaan. Otto heeft als topnoten tijm en lavendel. De hartnoten zijn iris en warm cederhout, de basisnoten: bedwelmend wierrook en berk.

Een ontwerp dat een eigentijdse draai geeft aan tijdloze elegantie. Als uitdrukking van zijn genegenheid voor operazangeres Lina Cavalieri, maakt Fornasetti haar klassieke schoonheid en gratie tot het centrale symbool van de geurkaars “Losanghe”. Het ontwerp toont haar gezicht, gedeeltelijk verborgen onder een patroon van metalen driehoeken voor een avant-garde afwerking.

De geurkaarsen van Fornasetti combineren verfijnde huisgeuren met prachtige kunst. Een item van Fornasetti in huis trekt meteen de aandacht, zowel visueel als olfactorisch. De kaars heeft een hoogte van 16 cm, een diameter van 9 cm en gaat ongeveer 60 branduren mee.

185.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.