Ginori 1735 - LCDC Il Frate Pure White Wierookbrander

LCDC – LA COMPAGNIA DI CATERINA

Exclusief bij Balo, ontdek de entourage van Caterina De’ Medici: de amazone, de minnaar, de geleerde, de metgezel, de favoriet, de monnik, de dame, de vuurmeester. Dit zijn de personages uit de entourage van Caterina De’ Medici die de eerste huisgeurcollectie van Ginori 1735 tot leven brengen. Deze creaties ontworpen door Luca Nichetto zijn tijdloze, geurende kunstwerken.

Symbool van vrijgevigheid. The Friar is een expert in de alchemie van de menselijke ziel. Hij weet altijd te helpen. Beeldt een gezicht af dat op een porseleinen bord is geplaatst, wat doet denken aan zijn mantel. De decoraties in Street Art-stijl verwijzen naar de ingrediënten die broeders gebruikten om parfums te maken in de Renaissance.

Porseleinen hervulbare wierookbrander met een set van 80 Black Stone wierookstokjes.
Met de hand gedecoreerd met edele metalen en gemaakt in Italië.
Afmetingen: H 21 cm – L 16 cm – *met wierookstokje

De geur Black Stone is geïnspireerd door de zwarte steen als talisman gegeven aan Caterina de’ Medici door een astroloog in haar hof. Dit parfum roept de kruiden op die in die periode door alchemisten werden gebruikt. Het is de geur van ontdekking, met de kracht om het vuur in ieder van ons brandend te houden.

Geurfamilie: oriëntaal
Top: noot, kruidnagel, kaneel
Hart: patchouli
Basis: amber, musk

 

 

245.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.