Ginori 1735 - LCDC Il Frate Red Clay Wierookbrander

LCDC – LA COMPAGNIA DI CATERINA

Exclusief bij Balo, ontdek de entourage van Caterina De’ Medici: de amazone, de minnaar, de geleerde, de metgezel, de favoriet, de monnik, de dame, de vuurmeester. Dit zijn de personages uit de entourage van Caterina De’ Medici die de eerste huisgeurcollectie van Ginori 1735 tot leven brengen. Deze creaties ontworpen door Luca Nichetto zijn tijdloze, geurende kunstwerken.

Symbool van vrijgevigheid. The Friar is een expert in de alchemie van de menselijke ziel. Hij weet altijd te helpen. Beeldt een gezicht af dat op een porseleinen bord is geplaatst, wat doet denken aan zijn mantel. De decoraties in Street Art-stijl verwijzen naar de ingrediënten die broeders gebruikten om parfums te maken in de Renaissance.

Porseleinen hervulbare wierookbrander met een set van 80 Orange Renaissance wierookstokjes.
Met de hand gedecoreerd met edele metalen en gemaakt in Italië.
Afmetingen: H 21 cm – L 16 cm – *met wierookstokje

De geur Orange Renaissance is geïnspireerd door het favoriete ingrediënt tijdens het tijdperk van de De’ Medicis in Florence. Deze vrolijke en charmante melange brengt een eerbetoon aan de oranjebloesem. Een feestelijke geur die hulde brengt aan de rijkste periode in de culturele geschiedenis – de Renaissance – en doet denken aan de oranjebloesem die destijds in Florence het overheersende element in parfum was. Dit is de wedergeboorte van een essentie die de kracht heeft om te verleiden en te branden met liefde.

Geurfamilie: houterig, citrus
Top: bergamot, zwarte bes
Hart: munt, Toscaanse cipres
Basis: honing, musk

 

 

245.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.