Ginori 1735 - LCDC Il Letterato Pure White

LCDC – LA COMPAGNIA DI CATERINA

Exclusief bij Balo, ontdek de entourage van Caterina De’ Medici: de amazone, de minnaar, de geleerde, de metgezel, de favoriet, de monnik, de dame, de vuurmeester. Dit zijn de personages uit de entourage van Caterina De’ Medici die de eerste huisgeurcollectie van Ginori 1735 tot leven brengen. Deze creaties ontworpen door Luca Nichetto zijn tijdloze, geurende kunstwerken.

Symbool van wijsheid. De geleerde is iemand die nadenkt over het grote ontwerp van het leven, een aandachtige toeschouwer die op kunstzinnige wijze het verhaal van ons menselijk drama vertelt. Il Letterato is een porseleinen beeld in de vorm van een buste. Het bovenste deel is versierd met een hoedachtige cilindrische houder, ontworpen om de kaars en zijn wijsheid zorgvuldig te beschermen.

Hervulbare geurtotem van porselein met zes Black Stone geurkaarsen van 40 g. Gemaakt in Italië en met de hand gedecoreerd met edele metalen. Afmetingen: H 23 cm – L 7 cm – 6×40 g

De geur Black Stone is geïnspireerd door de zwarte steen als talisman gegeven aan Caterina de’ Medici door een astroloog in haar hof. Dit parfum roept de kruiden op die in die periode door alchemisten werden gebruikt. Het is de geur van ontdekking, met de kracht om het vuur in ieder van ons brandend te houden.

Geurfamilie: oriëntaal
Top: noot, kruidnagel, kaneel
Hart: patchouli
Basis: amber, musk

 

 

320.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.