Ginori 1735 - LCDC Il Letterato Red Clay

LCDC – LA COMPAGNIA DI CATERINA

Exclusief bij Balo, ontdek de entourage van Caterina De’ Medici: de amazone, de minnaar, de geleerde, de metgezel, de favoriet, de monnik, de dame, de vuurmeester. Dit zijn de personages uit de entourage van Caterina De’ Medici die de eerste huisgeurcollectie van Ginori 1735 tot leven brengen. Deze creaties ontworpen door Luca Nichetto zijn tijdloze, geurende kunstwerken.

Symbool van wijsheid. De geleerde is iemand die nadenkt over het grote ontwerp van het leven, een aandachtige toeschouwer die op kunstzinnige wijze het verhaal van ons menselijk drama vertelt. Il Letterato is een porseleinen beeld in de vorm van een buste. Het bovenste deel is versierd met een hoedachtige cilindrische houder, ontworpen om de kaars en zijn wijsheid zorgvuldig te beschermen.

Hervulbare geurtotem van porselein met zes Orange Renaissance geurkaarsen van 40 g. Gemaakt in Italië en met de hand gedecoreerd met edele metalen. Afmetingen: H 23 cm – L 7 cm – 6×40 g

De geur Orange Renaissance is geïnspireerd door het favoriete ingrediënt tijdens het tijdperk van de De’ Medicis in Florence. Deze vrolijke en charmante melange brengt een eerbetoon aan de oranjebloesem. Een feestelijke geur die hulde brengt aan de rijkste periode in de culturele geschiedenis – de Renaissance – en doet denken aan de oranjebloesem die destijds in Florence het overheersende element in parfum was. Dit is de wedergeboorte van een essentie die de kracht heeft om te verleiden en te branden met liefde.

Geurfamilie: houterig, citrus
Top: bergamot, zwarte bes
Hart: munt, Toscaanse cipres
Basis: honing, musk

 

 

320.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.