Ginori 1735 - LCDC Il Seguace Flamingo

LCDC – LA COMPAGNIA DI CATERINA

Exclusief bij Balo, ontdek de entourage van Caterina De’ Medici: de amazone, de minnaar, de geleerde, de metgezel, de favoriet, de monnik, de dame, de vuurmeester. Dit zijn de personages uit de entourage van Caterina De’ Medici die de eerste huisgeurcollectie van Ginori 1735 tot leven brengen. Deze creaties ontworpen door Luca Nichetto zijn tijdloze, geurende kunstwerken.

Symbool van vriendschap. Geen onbekende in uitdagingen en avonturen, The Companion is een trouwe vriend met wie je verhalen kunt beleven die de tand des tijds zullen doorstaan.
Een porseleinen kandelaar met een expressief gezicht dat er trots op is harmonie te kunnen brengen aan mensen en omgevingen. Dit is de vriend die je altijd aan je zijde zou willen hebben.

Hervulbare porseleinen kaarsenhouder met een geurkaars van 190g Orange Renaissance met deksel.

Afmetingen: H 12 cm – L 9 cm – 190 g

De geur Orange Renaissance is geïnspireerd door het favoriete ingrediënt tijdens het tijdperk van de De’ Medicis in Florence. Deze vrolijke en charmante melange brengt een eerbetoon aan de oranjebloesem. Een feestelijke geur die hulde brengt aan de rijkste periode in de culturele geschiedenis – de Renaissance – en doet denken aan de oranjebloesem die destijds in Florence het overheersende element in parfum was. Dit is de wedergeboorte van een essentie die de kracht heeft om te verleiden en te branden met liefde.

Geurfamilie: houterig, citrus
Top: bergamot, zwarte bes
Hart: munt, Toscaanse cipres
Basis: honing, musk

 

 

290.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.