Ginori 1735 - LCDC Il Seguace Pure White

LCDC – LA COMPAGNIA DI CATERINA

Exclusief bij Balo, ontdek de entourage van Caterina De’ Medici: de amazone, de minnaar, de geleerde, de metgezel, de favoriet, de monnik, de dame, de vuurmeester. Dit zijn de personages uit de entourage van Caterina De’ Medici die de eerste huisgeurcollectie van Ginori 1735 tot leven brengen. Deze creaties ontworpen door Luca Nichetto zijn tijdloze, geurende kunstwerken.

Symbool van vriendschap. Geen onbekende in uitdagingen en avonturen, The Companion is een trouwe vriend met wie je verhalen kunt beleven die de tand des tijds zullen doorstaan.
Een porseleinen kandelaar met een expressief gezicht dat er trots op is harmonie te kunnen brengen aan mensen en omgevingen. Dit is de vriend die je altijd aan je zijde zou willen hebben.

Hervulbare porseleinen kaarsenhouder met een geurkaars van 190g Black Stone met deksel.

Afmetingen: H 12 cm – L 9 cm – 190 g

De geur Black Stone is geïnspireerd door de zwarte steen als talisman gegeven aan Caterina de’ Medici door een astroloog in haar hof. Dit parfum roept de kruiden op die in die periode door alchemisten werden gebruikt. Het is de geur van ontdekking, met de kracht om het vuur in ieder van ons brandend te houden.

Geurfamilie: oriëntaal
Top: noot, kruidnagel, kaneel
Hart: patchouli
Basis: amber, musk

 

 

 

290.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.