Ginori 1735 - LCDC La Dama Black Stone

LCDC – LA COMPAGNIA DI CATERINA

Exclusief bij Balo, ontdek de entourage van Caterina De’ Medici: de amazone, de minnaar, de geleerde, de metgezel, de favoriet, de monnik, de dame, de vuurmeester. Dit zijn de personages uit de entourage van Caterina De’ Medici die de eerste huisgeurcollectie van Ginori 1735 tot leven brengen. Deze creaties ontworpen door Luca Nichetto zijn tijdloze, geurende kunstwerken.

Symbool van genade. De Dame is elegant en mysterieus, zij is degene waar iedereen het over heeft, maar het gefluister in de lucht om haar heen kan haar vlam feller doen branden.

De Black Stone geurkaars gemaakt van was gesmolten in een cilindrische sculptuur in wit porselein waarvan de lijnen een vrouwelijk gezicht verbeelden met een etherische elegantie.

Gemaakt in Italië en beschikbaar in twee verschillende maten:
Small: H 8,5 cm – L 7 cm – 163 g  / Large: H 19,5 cm – L 14,5 cm – 1788 g

De geur Black Stone is geïnspireerd door de zwarte steen als talisman gegeven aan Caterina de’ Medici door een astroloog in haar hof. Dit parfum roept de kruiden op die in die periode door alchemisten werden gebruikt. Het is de geur van ontdekking, met de kracht om het vuur in ieder van ons brandend te houden.

Geurfamilie: oriëntaal
Top: noot, kruidnagel, kaneel
Hart: patchouli
Basis: amber, musk

 

145.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.