Ginori 1735 - LCDC La Dama Orange Renaissance

LCDC – LA COMPAGNIA DI CATERINA

Exclusief bij Balo, ontdek de entourage van Caterina De’ Medici: de amazone, de minnaar, de geleerde, de metgezel, de favoriet, de monnik, de dame, de vuurmeester. Dit zijn de personages uit de entourage van Caterina De’ Medici die de eerste huisgeurcollectie van Ginori 1735 tot leven brengen. Deze creaties ontworpen door Luca Nichetto zijn tijdloze, geurende kunstwerken.

Symbool van genade. De Dame is elegant en mysterieus, zij is degene waar iedereen het over heeft, maar het gefluister in de lucht om haar heen kan haar vlam feller doen branden.

Orange Renaissance geurkaars gemaakt van was gesmolten in een cilindrische sculptuur in wit porselein waarvan de lijnen een vrouwelijk gezicht verbeelden met een etherische elegantie.

Gemaakt in Italië en beschikbaar in twee verschillende maten:
Small: H 8,5 cm – L 7 cm – 163 g  / Large: H 19,5 cm – L 14,5 cm – 1788 g

De geur Orange Renaissance is geïnspireerd door het favoriete ingrediënt tijdens het tijdperk van de De’ Medicis in Florence. Deze vrolijke en charmante melange brengt een eerbetoon aan de oranjebloesem. Een feestelijke geur die hulde brengt aan de rijkste periode in de culturele geschiedenis – de Renaissance – en doet denken aan de oranjebloesem die destijds in Florence het overheersende element in parfum was. Dit is de wedergeboorte van een essentie die de kracht heeft om te verleiden en te branden met liefde.

Geurfamilie: houterig, citrus
Top: bergamot, zwarte bes
Hart: munt, Toscaanse cipres
Basis: honing, musk

 

 

145.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.