ONNO Geurkaars Akosua Sunset

Ontdek  de nieuwe Akosua collectie geurkaarsen van ONNO Collection. In de Akan taal van Ghana betekent Akosua “born on Sunday”. Wanneer Akosua wordt aangestoken, creëren de vlammen een prachtige zomerse gloed die je doet denken aan een zonsondergang. Een perfecte match met het Sunset parfum dat een bloemenboeket is met citruszestes en sensuele, muskusachtige vanille die zon, licht en warmte in uw huis brengt.

Het sublieme handgeslepen glas van deze collectie is gemaakt van twee lagen glas en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Een echte uitnodiging om te reizen!

De kaarsen van ONNO zijn luxe handgemaakte, geparfumeerde kaarsen. Gemaakt in België volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Deze innovatieve kaarsen vertellen u een verhaal over exotische landen en verre oorden. De Onno kaarsen oogsten alom lof van toonaangevende ontwerpers en marktleiders op het gebied van interieur. Ze worden prachtig verpakt in een handgeslepen glazen houder en vullen uw huis met een luxueuze, prachtige geur.

De Akosua Sunset is verkrijgbaar in vier verschillende formaten:

Small 11,5 x 13 cm, Medium 15 x 17 cm, Large 18 x 20 cm, XLarge 20 x 28 cm.

110.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.