Trudon Les Albâtres - Héméra geurkaars

Trudon onthult een nieuwe serie geurkaarsen: Les Albâtres.

Het delicate albast vervangt niet alleen het traditionele groene glas, maar creëert een sculpturaal object, compleet met een bijpassend deksel. Albast, dat sinds de oudheid door Grieken, Egyptenaren en Romeinen wordt geprezen, is een zachte steen: het melkachtige aspect filtert op subtiele wijze het licht.

Héméra, een nieuwe exclusieve toevoeging aan het Alabasters-assortiment, verwelkomt het krieken van de dag. Héméra, een oude Griekse godin, vertegenwoordigt het aardse licht dat de nacht opklaart en aurora aankondigt. De frisse en kruidige hoofdtonen – koriander en roze peperkorrels – worden gecombineerd met meer sensuele basisnoten: teak, sandelhout en kasjmierhout geven een zwoele aard aan het parfum, portretteren Aziatische landschappen. Héméra roept op tot een spirituele reis, een lumineuze ontsnapping door onontgonnen Birmaanse gebieden, boeddhistische paden en Kathmandu, de hoofdstad van het ontwaken. Héméra suggereert duidelijkheid.

De kaars heeft een gewicht van 270 gr, met een hoogte van 10,5 cm bij een diameter van 9 cm. De brandtijd bedraagt 55 tot 60 uur.

160.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.