Ginori 1735 - LCDC L'Amazzone Lavander Geurdiffuser

LCDC – LA COMPAGNIA DI CATERINA

Exclusief bij Balo, ontdek de entourage van Caterina De’ Medici: de amazone, de minnaar, de geleerde, de metgezel, de favoriet, de monnik, de dame, de vuurmeester. Dit zijn de personages uit de entourage van Caterina De’ Medici die de eerste huisgeurcollectie van Ginori 1735 tot leven brengen. Deze creaties ontworpen door Luca Nichetto zijn tijdloze, geurende kunstwerken.

Symbool van leiderschap, de Amazone neemt haar eigen lot in handen en moedigt iedereen om haar heen aan. Ze is trots op zichzelf en de wereld respecteert haar. De vorm van een vechtende vrouwelijke figuur. Trots en dominant draagt ze een strijdhelm als symbool van haar kracht, maar ook van haar scherpzinnigheid.

Porseleinen hervulbare geurdiffuser met de Purple Hill geurflacon en zes geurstokjes. Gemaakt in Italië en met de hand gedecoreerd met edele metalen.
Afmetingen: H 15 cm – L 10,8 cm – 300 ml

De geur Purple Hill is een frisse, lichte, bloemige geur, het roept herinneringen op aan de geur van de Toscaanse heuvels in volle lentebloei. Een sensatie die je raakt en overtuigt. Het is de geur van harmonie waar de wereld vurig naar verlangt.

Geurfamilie: citrus, bloemen
Top: mandarijn, bergamot
Hart: lavendel, violet blad
Basis: witte bloemen, without

 

 

395.00

Uitverkocht

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.