Ginori 1735 - LCDC L'Amazzone Pure White Geurdiffuser

LCDC – LA COMPAGNIA DI CATERINA

Exclusief bij Balo, ontdek de entourage van Caterina De’ Medici: de amazone, de minnaar, de geleerde, de metgezel, de favoriet, de monnik, de dame, de vuurmeester. Dit zijn de personages uit de entourage van Caterina De’ Medici die de eerste huisgeurcollectie van Ginori 1735 tot leven brengen. Deze creaties ontworpen door Luca Nichetto zijn tijdloze, geurende kunstwerken.

Symbool van leiderschap, de Amazone neemt haar eigen lot in handen en moedigt iedereen om haar heen aan. Ze is trots op zichzelf en de wereld respecteert haar. De vorm van een vechtende vrouwelijke figuur. Trots en dominant draagt ze een strijdhelm als symbool van haar kracht, maar ook van haar scherpzinnigheid.

Porseleinen hervulbare geurdiffuser met de Black Stone geurflacon en zes geurstokjes. Gemaakt in Italië en met de hand gedecoreerd met edele metalen.
Afmetingen: H 15 cm – L 10,8 cm – 300 ml

De geur Black Stone is geïnspireerd door de zwarte steen als talisman gegeven aan Caterina de’ Medici door een astroloog in haar hof. Dit parfum roept de kruiden op die in die periode door alchemisten werden gebruikt. Het is de geur van ontdekking, met de kracht om het vuur in ieder van ons brandend te houden.

Geurfamilie: oriëntaal
Top: noot, kruidnagel, kaneel
Hart: patchouli
Basis: amber, musk

 

 

395.00

Uitverkocht

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.