Ginori 1735 - LCDC L'Amazzone Red Clay Geurdiffuser

LCDC – LA COMPAGNIA DI CATERINA

Exclusief bij Balo, ontdek de entourage van Caterina De’ Medici: de amazone, de minnaar, de geleerde, de metgezel, de favoriet, de monnik, de dame, de vuurmeester. Dit zijn de personages uit de entourage van Caterina De’ Medici die de eerste huisgeurcollectie van Ginori 1735 tot leven brengen. Deze creaties ontworpen door Luca Nichetto zijn tijdloze, geurende kunstwerken.

Symbool van leiderschap, de Amazone neemt haar eigen lot in handen en moedigt iedereen om haar heen aan. Ze is trots op zichzelf en de wereld respecteert haar. De vorm van een vechtende vrouwelijke figuur. Trots en dominant draagt ze een strijdhelm als symbool van haar kracht, maar ook van haar scherpzinnigheid.

Hervulbare geurdiffuser van porselein met glazen geurfles Orange Renaissance van 300 ml en zes geurstokjes. Gemaakt in Italië en met de hand gedecoreerd met edele metalen.
Afmetingen: H 15 cm – L 10,8 cm – 300 ml

De geur Orange Renaissance is geïnspireerd door het favoriete ingrediënt tijdens het tijdperk van de De’ Medicis in Florence. Deze vrolijke en charmante melange brengt een eerbetoon aan de oranjebloesem. Een feestelijke geur die hulde brengt aan de rijkste periode in de culturele geschiedenis – de Renaissance – en doet denken aan de oranjebloesem die destijds in Florence het overheersende element in parfum was. Dit is de wedergeboorte van een essentie die de kracht heeft om te verleiden en te branden met liefde.
Geurfamilie: houterig, citrus
Top: bergamot, zwarte bes
Hart: munt, Toscaanse cipres
Basis: honing, musk

 

 

395.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.