Assouline Boek Chateau Life

In een druk modern leven worden maaltijden vaak gedegradeerd tot tijdvakken van vijf of tien minuten. De Fransen worden al lang geprezen als culinaire experts, en de nadruk die ze leggen op de tijd die ze aan de eettafel doorbrengen, is nog een ander geheim dat de moeite waard is om te lenen. Jane Webster en haar Australische familie wonen la vie de château op Château Bosgouet in Normandië en hebben de tradities van de Franse tafel met verbazing en vreugde omarmd bij elke draai, van het navigeren op de markt tot het dekken van de tafel en het beste uit een moestuin halen, en hun avonturen worden hier vastgelegd door het verfijnde oog van fotograaf Robyn Lea.

Deze zestig recepten – georganiseerd rond tien thema’s, waaronder vakantietradities, inhoud van de lunchdoos, levensvreugde en de Franse lunch op zondag – vormen een sensationele catalogus van de favoriete eetmomenten van de Webster-clan. De dubbelgebakken soufflé met drie kazen, kip- en dragonpastei of panna cotta met citroengestremde melk met verse zomerbessen zijn slechts enkele van de aanbevolen gerechten, die allemaal, in combinatie met een goed gesprek en gezelschap, de ideale katalysator zijn voor het creëren van een gelegenheid herinnerd voor de komende jaren. Verse, seizoensgebonden ingrediënten worden altijd benadrukt, net als de waarde om zoveel mogelijk tijd te reserveren voor deze uiterst belangrijke maaltijden die u met familie en vrienden deelt.

Het boek telt 304 pagina’s en heeft als afmeting B 25 cm x L 33 cm x D 4 cm.

95.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.