Assouline Boek Sushi Shokunin

In deze verbluffende monografie profileert de met een James Beard Award bekroonde fotograaf en auteur Andrea Fazzari twintig van de meest gevierde sushi-meesters in de Japanse eetcultuur. Door een combinatie van opvallende fotografie en intieme essays, laat elk hoofdstuk lezers kennismaken met een nieuwe meester en restaurant, waarbij de esthetiek, filosofie en het niveau van toewijding worden vastgelegd die hun status als ‘s werelds beste culinaire shokunin illustreren.

Een must-have voor sushi-enthousiastelingen – en voor iedereen die geïnteresseerd is in verfijnde eetcultuur – Sushi Shokunin is het eerste boek in zijn soort van de meest gerespecteerde sushi-meesters en restaurants. Fazzari nodigt lezers uit om de ijle wereld van de beste shokunin te verkennen, die het maken van sushi niet alleen als een carrière, maar ook als een manier van leven beschouwen.

Sushi Shokunin telt 280 pagina’s en heeft als afmeting B 25 x L 33.2 x D 3.5 cm.

95.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.