Assouline Boek The Impossible Collection of Whiskey

In The Impossible Collection of Whisky pakt schrijver Clay Risen de geschiedenis van deze legendarische drank uit en nodigt de lezer uit voor een rondleiding door enkele van de beroemdste distilleerderijen ter wereld en hun beste flessen. Van de beste Scotch van de Schotse Hooglanden tot de beste Bourbon van Kentucky, de selectie van Risen van 100 ongeëvenaarde whisky’s is afkomstig van eeuwenoude makers en pioniers van de ambachtelijke distillatiebeweging die de hele wereld heeft veroverd. Hier worden whisky’s niet alleen geselecteerd op hun voortreffelijke smaak, maar ook op zeldzaamheid, leeftijd, smaak en innovatie. Flessen uit landen met opkomende whiskymarkten, zoals India en Tsjechië, staan naast oude Amerikaanse klassiekers zoals Pappy Van Winkle en enkele van de zeldzaamste, meest begeerde flessen op de markt. Verrezen verwondert zich over flessen zoals de Ierse Midleton Very Rare 45 Year Old, de oudste en duurste Ierse whisky ter wereld. Samen vormen deze 100 flessen een collectie whisky’s die zo exclusief is dat niemand ze ooit allemaal onder één dak zou kunnen verzamelen. Een must-have voor de bibliotheek van elke echte whisky-kenner, The Impossible Collection of Whisky is een zorgvuldig vervaardigd eerbetoon aan een likeur die lang werd vereerd als het ‘water des levens’.
Gepresenteerd in een met smeedijzeren versierde houten kist gemodelleerd naar een authentiek whiskyvat, is deze toevoeging aan Assouline’s bestverkochte Impossible-collectie misschien wel het meest opmerkelijke boek dat tot nu toe is gepubliceerd.

Het exclusieve gelimiteerde boek telt 212 pagina’s in het engels, heeft als afmeting B 45.4 x L 50.8 x D 8.8 cm en weegt 9 kg.

920.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.