Assouline Chanel Set of 3: Fashion, Jewelery, Perfume

Assouline en Chanel presenteren een onlangs bijgewerkte trilogie die de tijdloze geest, handtekeningen en het erfgoed van het huis van Chanel viert. Deze slipcase-set bevat drie delen van Mémoire: Chanel Fashion, Chanel Jewelry And Watches en Chanel Fragrance And Beauty. De slipcase heeft een afmeting van 16 x 22 x 5 cm.

Chanel Fashion door Anne Berest: Gabrielle “Coco” Chanel, een visionaire zelf-uitvinder, vormde haar eigen lot om de meest invloedrijke modeontwerpster van de 20e eeuw te worden. Ze verwierp de beperkende stijlen van die tijd en introduceerde een nieuw silhouet, zowel verfijnd als natuurlijk. Deze geest van moderne luxe en Parijse knowhow, die in de afgelopen decennia is uitgewerkt dankzij de talloze innovaties van Karl Lagerfeld, wordt vandaag voortgezet met Virginie Viard, de nieuwe artistiek directeur.

Chanel sieraden en horloges door Fabienne Reybaud: Eeuwig geïnspireerd en visionair, net als Mademoiselle Chanel’s enige echte “Bijoux de Diamants” sieradencollectie, geeft de Chanel Jewelry Creation Studio uitdrukking aan de unieke geest die de hoge sieraden van Chanel kenmerkt, van 1932 tot vandaag. Evenzo zal de Chanel Watchmaking Creation Studio, in meer dan dertig jaar alleen in het uurwerkavontuur, elk metier hebben aangeraakt die bijdraagt ​​aan de kunst van Haute Horlogerie. Horloges ontworpen als lustobjecten, zonder concessies te doen aan de technische en ambachtelijke expertise die nodig is om kostbare objecten te creëren. Horloges klaar om de tand des tijds te doorstaan.

Chanel Fragrance And Beauty door Marion Vignal: Met de creatie van haar revolutionaire nummer 5 in 1921, de lancering van haar eerste make-uplijn in 1924 en kort na de introductie van haar huidverzorgingsproducten in 1927 – is Gabrielle Chanel haar tijd altijd vooruit geweest. Trouw aan dit unieke erfgoed, hebben Chanel’s geur-, huidverzorgings- en make-uplijnen altijd een voorbeeld gegeven van uitmuntendheid in creativiteit, onderzoek en techniek. Eenvoudig en effectief, terwijl ze altijd elegant blijven, zijn deze schoonheidsproducten echte uitingen van de holistische visie van het huis van Chanel.

75.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.