Assouline Dubai Wonder

Nieuw in de reeks van Assouline, Dubai Wonder!

Dubai, een internationale havenstad en woestijnoase, is een van de belangrijkste metropolen in het Midden-Oosten. Met een bescheiden begin in de industrie van parelduiken, vissen en handel, heeft Dubai sindsdien zijn historische oorsprong overschaduwd. Dubai, de meest bevolkte van de zeven emiraten verenigd door oprichter Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan in 1971, is een schatkamer van de beste, de grootste en de slimste, die sterren van de architectuur trekt als Zaha Hadid, Foster + Partners en Santiago Calatrava . De skyline van Dubai is voorzien van ‘s werelds hoogste toren, Burj Khalifa; de gigantische Dubai Mall; het zevensterrenhotel Burj Al Arab en de internationale luchthaven van Dubai – de ultieme extravagantie.

Dubai Wonder leidt lezers door deze legendarische stad en haar culturele diversiteit en verschillende buurten, waaronder Deira, de thuisbasis van de Khor Dubai, een kreek waar de economie van Dubai tientallen jaren op vertrouwde voor parelduiken en vissen; Al Quoz, het culturele hart van de stad; het Dubai International Financial Centre en Jumeirah, een grotendeels woonwijk met de opmerkelijke resorts van het emiraat langs de kust.

Andere haltes tijdens de tour zijn de ontluikende kunstscene van Dubai, de beurs Art Dubai en Alserkal Avenue, een cluster van pakhuizen met kunstgalerijen. Dubai Wonder neemt lezers ook mee naar de langverwachte Expo 2020 Dubai, die in oktober 2021 wordt geopend en nu al is aangekondigd als de grootste wereldtentoonstelling in de geschiedenis. Dubai, een centrum van innovatie en primeurs, vertegenwoordigt een visie voor de toekomst, waar alles mogelijk is, zoals elke pagina van deze ontzagwekkende toevoeging aan Assouline’s Travel Series laat zien.

Dubai Wonder telt 296 pagina’s, is in het engels geschreven en heeft als afmeting 25 x 33 x 3,5 cm.

95.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.