Assouline Yachts: The Impossible Collection

Yachts: The Impossible Collection, de nieuwste titel in de reeks, is een eclectische en zorgvuldig samengestelde bloemlezing van schepen, van het schip uit 1851 waarnaar de America’s Cup is vernoemd, tot J-klasse racejachten uit de vroege jaren 1900, tot de huidige hightech megajachten, van klassiekers met tijdloze silhouetten , tot head-turners die de mal met gedurfd design hebben doorbroken en hun tijdperk opnieuw hebben gedefinieerd. En met zoveel aandacht voor het milieu en de gezondheid van de oceanen, verandert de jachtwereld snel en streeft steeds meer naar duurzaamheid. Of het nu onmogelijk is in omvang, snelheid, luxe eigenschappen of geavanceerde groene technologie, alle schepen in deze fantasiejachthaven hebben het jachtzeegezicht getransformeerd.

Sinds lange tijd verlangen vorsten, adel en aristocratie hun vrije tijd op het water door te brengen. Van Cleopatra’s legendarische luxe schip tot Hare Majesteit’s Royal Yacht Britannia, van elegante schepen uit de Jazz Age zoals Nahlin, ooit gecharterd door koning Edward VIII en Wallis Simpson, tot de swingende Hollywood-royalty uit de jaren 60 uitgenodigd aan boord van Aristotle Onassis’ Christina O, de jachtscene heeft altijd beroemdheden en high society aangetrokken.

Yachts: The Impossible Collection is handgemaakt in een luxe clamshell-koffer, het boek is in het engels geschreven, telt 236 pagina’s, en heeft als afmeting B 40 x L 47,6 x D 8,1 cm.

 

820.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.