Iittala Birds by Toikka Blauwe Oriole

De prachtige vogels van Oiva Toikka, grote meester van het Finse glaswerk. Zijn fantasievolle, rijke en brutale glaskunst is anders dan we van de Scandinavische designwereld gewend zijn. Als kunstenaar heeft Toikka grote successen geboekt, onder andere met zijn glazen sculpturen en installaties.

Tegenwoordig zijn de Toikka vogels echte verzamelobjecten – overal ter wereld zijn verzamelaars op zoek naar zeldzame exemplaren en spreken zij met hetzelfde enthousiasme over hun favorieten als vogelaars over levende vogels. De prachtige vogels worden stuk voor stuk met de mond geblazen – het zijn unieke kunststukjes in elk huis, kantoor of andere ruimte waar ze zich nestelen.

De Birds by Toikka Blauwe Oriole heeft als afmeting 100 x 145 mm. Sky Curlew geeft vorm aan de luchtige lichtheid van een vogel. Het gestroomlijnde ontwerp reikt van een lange, smalle bek tot een dunne staart, en combineert een zilverige glans met een zachte babyblauwe kleur. Het resultaat is deze glazen vogel waarin een dromerige hemel zich weerspiegelt.

199.90

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.