Iittala Birds by Toikka Moerassneeuwhoen

De prachtige vogels van Oiva Toikka, grote meester van het Finse glaswerk. Zijn fantasievolle, rijke en brutale glaskunst is anders dan we van de Scandinavische designwereld gewend zijn. Als kunstenaar heeft Toikka grote successen geboekt, onder andere met zijn glazen sculpturen en installaties.

Tegenwoordig zijn de Toikka vogels echte verzamelobjecten – overal ter wereld zijn verzamelaars op zoek naar zeldzame exemplaren en spreken zij met hetzelfde enthousiasme over hun favorieten als vogelaars over levende vogels. De prachtige vogels worden stuk voor stuk met de mond geblazen – het zijn unieke kunststukjes in elk huis, kantoor of andere ruimte waar ze zich nestelen.

De moerassneeuwhoen heeft een afmeting van 150 mm x 110 mm. Elke vogel is uniek, tot in het kleinste detail. Daardoor hebben alle vogels een eigen persoonlijkheid en vormen ze unieke kunstobjecten. De collectie is handgemaakt en mondgeblazen in de glasfabriek van Iittala en vormt een weelderige combinatie van de traditionele glasblaaskunst en de praktische aanpak van Toikka en zijn team. Iittala heeft de geliefde Birds by Toikka Moerassneeuwhoen, met de zachte natuurlijke kleur van de echte vogel uit Lapland en een heldere kop en snavel, opnieuw uitgebracht.

269.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.