Iittala Birds by Toikka Vredesduif

De prachtige vogels van Oiva Toikka, grote meester van het Finse glaswerk. Zijn fantasievolle, rijke en brutale glaskunst is anders dan we van de Scandinavische designwereld gewend zijn. Als kunstenaar heeft Toikka grote successen geboekt, onder andere met zijn glazen sculpturen en installaties.

Tegenwoordig zijn de Toikka vogels echte verzamelobjecten – overal ter wereld zijn verzamelaars op zoek naar zeldzame exemplaren en spreken zij met hetzelfde enthousiasme over hun favorieten als vogelaars over levende vogels. De prachtige vogels worden stuk voor stuk met de mond geblazen – het zijn unieke kunststukjes in elk huis, kantoor of andere ruimte waar ze zich nestelen.

De vredesduif heeft een afmeting van 160 mm x 110 mm en elke vogel is een uniek kunstobject met een eigen persoonlijkheid. De collectie is handgemaakt en mondgeblazen in de Iittala-glasfabriek, en vormt een rijke fusie van de traditionele glaskunst met het artistieke vakmanschap van Toikka en zijn team. Birds by Toikka Vredesduif is een universeel symbool van vrede, en vormt een harmonieuze middenweg tussen eenvoud en pracht. Het elegante lichaam bestaat volledig uit doorzichtig glas, bedekt met zachtgolvende ribbels die op veren lijken.

249.90

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.